Повалені дерева, гойдалки, знеструмлення та безліч аварій. Субота, 22 червня на Рівненщині виявилася неспокійною. Усе через негоду, яка накрила область. Клопоту завдав і шквальний вітер, який з корінням виривав дерева та знеструмив понад сімдесят населених пунктів Рівненщини. Більше про це, дивіться далі у сюжеті.

Ось так в суботу 22 червня у Рівному розпочиналася негода. Спершу вітер здійняв у повітря увесь пил, а потому почав виривати з корінням дерева.

Шквальний вітер повалив дерева на автівки, газову підстанцію, лінії електропередач. Внаслідок цього на ринку поблизу залізниці навіть виникла пожежа. Коли ж негода стихла, вулиці та дороги області були встелені поваленими деревами та білбордами.

А понад сімдесят населених пунктів області лишилися без світла. Відновлювати електропостачання працівникам Рівнеобленерго довелося і в понеділок, 24 червня. Шкоди жителям області цієї суботи завдала не лише негода. Через ускладнені дорожні обставини - виникло з десяток аварій. Цей паркан та відбійник поблизу села Тараканів на Дубенщині пошкодила вантажівка, яка там перекинулася.

Орієнтовно в цей же час у Рівному внаслідок зіткнення кросовера та легковика травмувалося двоє осіб.

Відразу три автівки зіштовхнулися поблизу села Кошатів, що на Здолбунівщині. На щастя ніхто з учасників ДТП не травмувався. Аварія з двома автомобілями сталася у селі Бабин та у Рівному на вулиці Кулика й Гудачека. ДТП без травмованих сталася і біля села Обарів. Там автівка влетіла у відбійник. Правоохоронці вкотре нагадують водіям про важливість дотримуватися правил дорожнього руху.