У Рівному відбувся фінал проєкту "Пузата мама". Це дійство організовують для вагітних мам 13 років поспіль. Основна мета - підготувати жінок до пологів та материнства. А цьогоріч проєкт ніс ще й благодійну мету. Яку саме розповість Павло Невесенко.

Усміхнені, красиві та щасливі. У Рівному відбувся фінал проєкту жінок при надії Пузата мама.

Цьогоріч у проєкті взяли участь 13 майбутніх матусь. Серед них Оксана Малько. Жінка чекає другу дитину - дівчинку. Зізнається - цей проєкт важливий для майбутніх мам. Особисто для неї важливою була психологічна підтримка. Оскільки її чоловік нині боронить Україну на фронті, Оксані складно одній переживати вагітність.

Проєкт "Пузата мама" організовують у Рівному 13 років. За цей час у ньому взяли участь 400 майбутніх мам. До прикладу діти випускниць першого сезону нині ходять вже до восьмого класу, розповідає організаторка "Пузатої мами" Оксана Кравець. Цього року учасниць 3 місяці готували до пологів та материнства.

Благодійна мета проєкту "Пузата мама" - це збір коштів на безпілотник для наших захисників. Для цього на фіналі організували ярмарок. Олександра продає прикраси, поєднані з вишивкою.

Також в учасниць проєкту пузата мама є гарна традиція, яка зберігається впродовж 13 років. Про неї розповідає Катерина - мама двох діток та двічі учасниця "Пузатої мами".

За тринадцять років "Пузатої мами" на світ з'явилося понад чотириста дітей. Організатори проєкту запевняють будуть і надалі продовжувати цю гарну традицію.