"Залізний хрест" та "Золотий хрест". Такі нагороди отримав Геннадій Кривко за успішне виконання бойових завдань. Чоловіка мобілізували у січні 23-го року. Воював на Донецькому напрямку, де й поклав своє життя.. Більше про Геннадія далі.

На Майдані Незалежності проводять в останню дорогу 54-річного солдата Геннадія Кривка. Чоловік народився у Рівному. Освіту здобував на Здолбунівщині.

Близькі Геннадія пригадують, він іноді розповідав про службу, про свої будні, але більше старався їх не турбувати. За час служби Геннадій Кривко був нагороджений двома відзнаками Головнокомандувача Збройних сил України - медалями "Залізний хрест" та "Золотий хрест" за успішне виконання бойових завдань.

Геннадій дбав про родину. Разом із дружиною виховали двох діток, тішилися маленькій онучці. Але війна усе змінила. 20 червня 2024 року солдат Геннадій Кривко загинув, виконуючи бойове завдання на Донецькому напрямку.

Поховали 54-річного Геннадія на кладовищі «Нове» у Рівному на Алеї Героїв, поруч із іншими захисниками України та його побратимами.

Читайте також: Рівненщина попрощалася з відважним Захисником