Залишились без доставки пошти. На це бідкаються мешканці села Вересневе. Раніше до їхніх будинків приносила листи, газети та пенсії листоноша. Нині до центру приїжджає мобільне відділення. Цим жителі села невдоволені. Більше - далі у сюжеті.

 Ні, це не сільське віче та не роздача гуманітарної допомоги. Так мешканці Вересневого збираються в центрі, аби отримати пошту.

Люди бідкаються, доводиться долати кілометри, аби забрати пошту. Іван Крупко каже, живе далеко від центру. Відстань для нього надзвичайно проблематична.

Мешканці села Вересневе хочуть, аби листоношу повернули в село. Кажуть, забрати пошту займає багато часу.

Ще однією проблемою на яку скаржаться мешканці є день, коли приїжджає мобільна пошта. Кажуть, через це отримують газети за минулий тиждень.

Ми зв'язалися з представниками Укрпошти, та запитали, чому листоноша не розносить пошту у Вересневому. Отримали відповідь, що з 1 травня тут працює новостворене пересувне відділення. Людям, які не можуть отримати пошту особисто, доставляють її у домівки.

Представники Укрпошти додають, в травні доставка пошти до домівок була проблематичною. Пов'язане це з відсутністю номерних табличок на будинках. За сприянням зверталися до представників тергромади, аби ті показали де яка вулиця. Та до нині ніякої допомоги не отримали. Зі слів, територіального менеджера Укрпошти, станом на червень ситуація покращилась, адже працівники краще вивчили розташування будинків.