Скандал з перейменуванням вулиці на честь загиблого героя та пікет з вимогою збільшити витрати на потреби військових. На сесії Рівнеради розглянули понад 250 питань. Як усе відбувалось, розкажуть наші журналісти.

 На сесію Рівнеради прийшли мешканці вулиці Набережна. Заявляють, не хочуть аби їх вулицю перейменували на честь загиблого героя Тараса Давидюка.

У залі розпочалась суперечка, втім це нічого не змінило. Депутати підтримали рішення про перейменування вулиці на честь загиблого військовослужбовця та громадського активіста. Матір героя не стримала сліз.

Виступили на сесії і військові. Зокрема, представники частин, яким допомагає місто за кошти платників податків та депутат Рівнеради, що нині служить в лавах Збройних Сил, Дмитро Котляров.

Присутніми були і пікетувальники. Вимагали збільшити витрати з бюджету на потреби військових. Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян розповів, яку суму нині місто витрачає на фінансування військових.

Також, на пленарному засіданні в якості нової голови фракції вперше виступила Анастасія Кулакевич, яка замінила попереднього голову Романа Денисюка. Загалом депутати розглянули понад дві з половиною сотні питань.

Читайте також: У Рівному відкриють дошку пам'яті загиблому Герою Сергію Уляньчуку