Нова назва народного клубу, нові віцепрезиденти та завдання на наступний сезон. У Рівному відбулося засідання наглядової ради Вереса. Що вирішували - дивіться далі.

Намагатися перемогти у кожному матчі, виступити краще, ніж у минулому сезоні та уникнути перехідних поєдинків. Члени наглядової ради народного клубу Верес озвучили завдання, які стоятимуть перед головною командою червоно-чорних у новому чемпіонаті Української Прем’єр-ліги.

Для виконання цих задач Верес планує підсилитися новими гравцями. Поки що клуб покинуло 5 гравців. А от на підсилення повернулись двоє колишніх та досвідчених гравців це 32-річний нападник Руслан Степанюк та 30-річний центральний захисник Роман Гончаренко.

Також Верес створює ще одну команду. Вона буде мати назву Верес-Ізотоп 2 та проводитиме домашні поєдинки у Вараші. І представлятиме Рівненщину у чемпіонаті Другої ліги ПФЛ. Наглядова рада затвердила кандидатуру віцепрезидента з питань другої команди клубу Верес-Ізотоп обійматиме Віталій Кардаш.

У новому сезоні жіноча команда народного клубу базуватиметься у Костополі, а не в Рівному і матиме назву Верес-Родина. А віцепрезидентом клубу з питань жіночої команди, яка новий сезон розпочне у Першій лізі, стане Михайло Кривко.

Також під час засідання члени наглядової ради підтримали питання про переобрання віцепрезидентами Мирона Чернецького і Михайла Волинця. І припинили повноваження Миколи Гапеєва, який раніше опікувався академією народного клубу.

Читайте також: Для медзакладів Рівненщини передадуть генератори та ноутбуки