Поранення не вирок. Ветерани Рівненщини привезли додому високі спортивні нагороди з Тернополя. Йдеться про змагання "Звитяга Нескорених". Переможцями стали як досвідчені учасники, так і ті, хто спробував себе вперше. Більше розповість Дмитро Тригубець.

Команда ветеранів Рівненщини взяла участь у змаганнях "Звитяга Нескорених", які проходили у Тернополі. 13 учасників збірної області змагалися у чотирьох дисциплінах: жим штанги, веслування на тренажері, ейрбаку та ривку гирі. Для військовослужбовця Володимира Зуєва це перший досвід подібних змагань. Нині чоловік відновлюється після отриманого поранення, втім це не стало на заваді: він зайняв призове місце у одній із дисциплін.

А це військовослужбовець Володимир Климов. В квітні 22 року, обороняючи Київщину, чоловік отримав важке поранення руки, пошкодив хребет та обличчя. Нині ж чоловік, займає перші місця у змаганнях серед ветеранів. Більше того, б'є власні рекорди, встановлені напередодні.

Каже, для військових, що повертаються з зони бойових дій з пораненнями, важливо не закриватись в собі, а працювати. Змагання - хороший спосіб подарувати ветеранам емоції, розповідає капелан та відповідальний за реабілітацію військових програми "Hope Wins" Денис Єгоров.

Нині, тут займається близько 10 ветеранів та військових. Кажуть, з радістю допоможуть і тим, хто тільки планує долучитись та разом з побратимами підкорювати нові спортивні вершини. Загалом ветерани з Рівненщини привезли додому 11 нагород.