Е-посвідчення ветерана та гаряча лінія кризової підтримки захисників та їхніх родин. На Рівненщині функціонує декілька проєктів для учасників бойових дій. Зокрема і грантова програма "власна справа". Більше про неї далі у прямій мові.

На сьогодні діє потужна програма згідно з якою ветеран і другий з подружжя можуть отримати грант в межах грантової програми "власна справа". Сума цього гранту коливається до мільйона гривень. Тобто, відповідно на кожному етапі до 250 тисяч, до 500 і до 1 мільйона є певні вимоги, які необхідно виконати. Наприклад, якщо ви отримуєте грант на 250 тисяч ви маєте створити 1 робоче місце. На сьогодні є ще одна цікава пропозиція, яку започаткував ветеранський фонд Міністерства ветеранів. Це ветерани, члени родин, які уже мають власну справу, скористались цією можливістю можуть додатково отримати 20 тисяч гривень на закупівлю обладнання для розвитку свого бізнесу. В умовах пов`язаних з дефіцитом електроенергії також до цього переліку входять і генератори, гаджети, які забезпечують додатково електроенергією ваш бізнес, - каже Марина Корольова, начальниця Управління у справах ветеранів Рівненської ОВА.

Читайте також: «Звитяга Нескорених»: Спортсмени-ветерани з Рівненщини повернулися зі змагань з медалями та новим рекордом