Песики, що підтримують людей. У Рівному відкрили центр каністерапії. Тут надаватимуть психологічну допомогу дітлахам та дорослим за допомогою собак. Вдалося відкрити центр завдяки перемозі на конкурсі одного зі світових фондів. Більше - далі у сюжеті.

Артему Дєдовцю - 9. Хлопець прийшов на відкриття центру каністерапії. Каже, полюбляє гратися з песиками.

Артем розповідає, собаки дуже допомагають йому заспокоїтись. Сім'я юнака завела власного пса. Для Артема він став розрадою під час повітряних тривог.

Перше заняття в центрі каністерапії зробили для дітей. Вони знайомилися між собою та з собаками.

Психологиня центру каністерапії Оксана Абрамова каже, заняття з собаками допомагає людині почувати себе розкутіше.

Директорка центру Тетяна Ковальчук з 2013 року займається каністерапією. Жінка розповідає, такі заняття допомагають різним людям, незалежно від віку. Особливо це важливо у час війни.

В центрі каністерапії залучено 4-ри спеціально навчених собаки. Прийматимуть тут усіх, хто постраждав від війни.

Вдалося відкрити центр каністерапії завдяки перемозі на світовому конкурсі від одного зі світових фондів. Там фінансують проєкти, що підкреслюють важливу роль домашніх тварин у суспільстві.

Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль каже, область акцентує велику увагу на реабілітації військових. Центр каністерапії стане ще один етапом підтримки захисників та захисниць.

Перший центр каністерапії фундації відкрився в Києві. Рівне вибрали другим містом для старту проєкту. У планах відкрити такі центри по всій Україні.