Дискотека у комендантську, смертельна аварія та стрибок з дамби. Більше про надзвичайні події, що трапились на Рівненщині за ці вихідні - дивіться далі у короткому огляді.

Дискотека у комендантську годину. Близько 2 години ночі, у Рівному поліцейські викрили роботу розважального закладу на вулиці Євгена Коновальця. На той момент в приміщенні перебувало близько 20 осіб. До слова, клуб відкрився орієнтовно два місяці тому, а вже надходили скарги від громадян щодо порушення режиму.

На керівника закладу працівники поліції склали адміністративний протокол (порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю), а з відвідувачами провели роз’яснювальну роботу про необхідність дотримання норм чинного заокнодавства та недопущення порушень комендантської години. Загалом в обласному центрі перевірили 34 заклади. Крім того, наряди патрулів виявили 15 порушників комендантської години, - повідомила Марія Юстицька, речниця ГУНП в Рівненській області.

З’їзд у кювет обернувся трагедією. На півночі Рівненщини загинув 40-річний чоловік. Подія трапилась зранку на трасі «Київ - Ковель – Ягодин».

Слідчий встановив, що водій автомобіля «Volvo XC90», 40-річний житель міста Сарни, не впорався з керуванням та здійснив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу. Із тяжкими травмами кермувальника госпіталізували до лікарні. Втім, життя його врятувати не вдалося: орієнтовно через чотири години потерпілий помер.

У Рівному чоловік пірнув з дамби у водойму і почав тонути. Інцидент стався цими вихідними на вулиці Небесної Сотні. Патрульні прибули на виклик та побачили чоловіка, який лежав спиною на воді та просив допомоги, оскільки самостійно вибратися не міг.

Поліцейські відразу викликали швидку медичну допомогу, аби лікарі оглянули молодика. 26-річного чоловіка ушпиталили.

Читайте також: 2,35 проміле о десятій ранку: у Рівному патрульні зупинили нетверезу водійку