В амбулаторії села Теслугів Радивилівського району днями встановили новий енергозберігаючий котел. Тепер місцеві лікарі з медсестрами, а разом з ними і їхні пацієнти радіють теплу і комфортним умовам лікування.

Амбулаторія сімейної медицини у Теслугові - сімейна не лише за вивіскою. Ось уже півтора десятки літ працює тут подружжя Ющуків: дружина - головний лікар, чоловік - стоматолог.

Понад дві тисячі жителів на території двох сільрад - лікувати у Теслугівській амбулаторії є кого. Не було лише нормального опалення.

Тепер в амбулаторії тепло - над запуском котла спільно попрацювали і районна влада, і газовики, і місцеві підприємці. Та левову частку коштів на реконструкцію системи опалення виділив депутат обласної ради Данило Корилкевич.

Гості оглядають амбулаторію і тішаться: тут панує чистота і порядок. Подружжя Ющуків секрету не приховує. Таке воно - сімейне тепло по-теслугівськи: і праця спільна, і відповідальність, і радість від маленьких у масштабах області, але важливих для конкретного села змін на краще.