Надія перемагає. У Рівному діє програма для реабілітації ветеранів. Військові, які отримали поранення, можуть відразу покращити фізичне та ментальне здоров'я. Адже окрім спорту, передбачене спілкування з капеланом для психологічної підтримки. Вже більше пів сотні військових скористались даною програмою. Пояснюють, головне не здаватись.

Сергій доброволець. З перших днів великої війни пішов на фронт. Весною цьогоріч, через ворожий дрон втратив частину ноги. Вже понад місяць проходить реабілітацію в обласному госпіталі на Рівненщині. Водночас долучився до програми реабілітації військових.

Ігор звикає до протеза. Минулого року, через поранення отримані на Донеччині, втратив частину кінцівки. Вже пів року активно займається спортом і працює над своєю реабілітацією.

У Рівному вже понад рік діє програма комплексної реабілітації військових. В спортивному комплексі, ветерани, які отримали поранення, мають можливість покращити фізичне та ментальне здоров'я.

Вже більше пів сотні військових пройшли дану програму реабілітації. Безкоштовно долучитись до неї може будь-хто з ветеранів. Координатори постійно відвідують госпіталі та лікарні аби залучити якомога більше військових.

Родзинкою реабілітації є духовне підбадьорення. Військові спілкуються з капеланом для психологічної підтримки.

Відновитись духовно та ментально — це важлива складова реабілітації. Спілкуючись з такими ж самими ветеранами, захисникам легше повернутись до цивільного життя. Ті хто, залучився до програми, радять іншим не здаватись.

Комплексна програма реабілітації “Hope wins” діє наразі у Рівному. Втім її організатори планують розширити кордони. Нині працюють над її впровадженням у столиці.