Асфальт зійшов разом з водою. Вчорашня злива у Рівному на багатьох вулицях змила асфальтне покриття. Сьогодні бригади РівнеШЕУ працюють над ліквідацією наслідків проливного дощу. синоптики кажуть, лише за дві години, випала майже місячна, рекордна кількість опадів.

У Рівному разом з дощем зійшло асфальтне покриття. За останні кілька днів випала велика кількість опадів, що спричинило ряд труднощів. Асфальтне покриття через проливні дощі сходить у багатьох містах країни. Причина, кажуть представники Рівне ШЕУ проста.

На превеликий жаль дощова каналізація не справляється з такою кількістю води. Тобто такі випадки існують не тільки у Рівному, вони існують по всій Україні. Декілька днів тому, якщо не помиляюся та сама ситуація була у Чернігові, - каже начальник служби експлуатації доріг Рівненського ШЕУ Юрій Козак.

За даними Рівненського гідрометцентру, вчора 10 червня, за 2 години у місті випало 29 мм опадів, що становить майже половину місячної норми. На ділянках які постраждали найбільше, працівники комунального рівненського шляхово-експлуатаційного управління автомобільних доріг забирають змитий асфальт.

Сьогодні зразу бригади, по певних ділянках де є проблеми почали усовувати дану проблему. Відповідно працює бригада зливової каналізації яка їздила по місту прочищувала всі для того бригада поточного утримання працює на перехресті Шухевича Князя Володимира, щоб усунути дану проблему, - додає Юрій Козак.

Критичною дану ситуацію не називають. Втім багато вулиць постраждало, найбільше Княгині Ольги, Князя Володимира та Шухевича. На місцях, де вода змила асфальт, укладуть новий.

Читайте також: Жителів Рівненщини просять споживати електроенергію ощадливо