Tommy Hilfiger не просто бренд, а ціла філософія, що поєднує в собі американську класику з елегантністю європейського стилю. Одяг Tommy Hilfiger вже давно став улюбленцем мільйонів людей по всьому світу, адже він дарує відчуття комфорту, впевненості та підкреслює індивідуальність.

Чим цікава нова колекція Tommy Hilfiger?

В новій колекції Tommy Hilfiger https://modivo.ua/c/modivo/virobnik_1:tommy_hilfiger весна/літо 2024 представлено оновлену естетику «Classic American Cool» з Кендалл Дженнер у головній ролі.

Чіткі лінії класичних сорочок і костюмів, вічні сукні-сорочки, червоні поло з емблемою бренду та культовий смугастий трикотаж передають непідвладну часу енергію та веселощі, притаманні Tommy Hilfiger. Загальна колірна палітра збережена у фірмових кольорах червоного, білого та синього з додаванням стриманих нейтральних кольорів.

Цього сезону акцент на вільних, невимушених силуетах, що додадуть простору та повітря до образу. Сорочки для регбі та поло було переосмислено як грайливі преппі-сукні, а чіткі коміри лише додали їм витонченості.

Чоловічий одяг Tommy Hilfiger

Сміливі акценти, як-от, квіткові мотиви, пейслі, геометрія — ось головні тренди цього сезону. Не бійтеся експериментувати та будьте собою!

Поло та сорочки

Tommy Hilfiger переосмислив ці базові речі, додавши їм сучасних деталей. Класичні сорочки в стилі сафарі та стримані моделі, що підходять для будь-якого випадку, доповнені стильними акцентами, роблять ваш образ свіжим та елегантним.

На MODIVO представлені у фасонах Slim Fit, Regular Fit та Relaxed Fit, для різних типів фігури. Грайте зі стилем та вибирайте коміри на будь-який смак: італійський, класичний, напівіталійський, стійка чи button down. Натуральні бавовна та льон не парять у спеку та забезпечують комфорт протягом дня.

Чоловічий одяг Tommy Hilfiger дозволяє бути собою за будь-яких обставин!

Білизна та шорти для плавання

Комплекти білизни з бавовни, боксери та сліпи з широкою гумкою для зручної посадки, а також шорти для плавання із синтетики, що швидко сохне — все для вашого комфорту вдома та стильного пляжного образу.

Спортивний стиль

А для любителів активного способу життя є широкий вибір зручного спортивного одягу та взуття: футболки, шорти, штани, кросівки та сандалі, які допоможуть завжди залишатися у формі та мати чудовий вигляд за будь-яких обставин.

Жіночий одяг Tommy Hilfiger

Пляжна мода

Цього сезону Tommy Hilfiger тішить багатим вибором стильних купальників на будь-який смак! Цілісні та роздільні моделі з різними типами верху (з чашечками, балконет, бюстьє) представлені у різноманітті кольорів. Стримані однотонні чи яскраві купальники? Вибирати вам!

Актуальні принти в морському стилі, смугасті моделі та кольорова палітра, що гармонійно поєднується з пляжами та океанським узбережжям — будь-який варіант безпрограшний. А доповнити образ можна яскравим парео та аксесуарами.

Взуття

От де є розгулятися! Снікерси, лофери, шльопанці спортивного стилю, в'єтнамки… Цього літа однією-двома парами точно не обійтися. Якісні матеріали, комфортні моделі та варіативність товщини підошви допоможуть знайти максимально комфортне взуття під будь-який аутфіт.

Блузки та сорочки

Легкі блузки та сорочки з льону, бавовни або віскози зі струмливими силуетами — ідеальні для спекотного літа. Не паритимуть, пропускають повітря та приємно огортають тіло.

Жіночий одяг Tommy Hilfiger вражає практичністю та сучасністю, комбінуючи їх з трендами. Класичні однотонні варіанти чи актуальна смужка та квіткові принти легко поєднуються з іншими речами колекції та класичного гардероба зокрема.

Аксесуари

Якісні аксесуари роблять образ довершеним і стильним. Створіть цікаві акценти за допомогою елегантних чи грубих годинників та, наприклад, спортивних бейсболок до класичних луків. 

Також Tommy Hilfiger пропонує вузькі та широкі ремені, сумки з натуральної або екошкіри в класичній палітрі та кольорах, що нагадують про літню природу. Tommy Hilfiger — якість, перевірена часом.