Обласні змагання серед збірних команд депутатів місцевих рад вже стали традиційними і відбуваються на Рівненщині водинадцяте. Про це повідомляють в Рівненській обласній раді.

Комплекти нагород розігрують з шести дисциплін: футбол, волейбол, баскетбол, шахи, шашки, настільний теніс.

Серед тих, хто бореться за медалі, є і депутати Рівненської обласної ради. За підсумками змагань, які вже позаду, команда РОР – на першому місці. Передовсім, завдяки високим результатам в інтелектуальних видах спорту – шахах та шашках.

Тут, як в індивідуальних, так і в командних змаганнях, обласні обранці вибороли перші та другі місця.
Зокрема, переможцями з шахів є обласні депутати Сергій Кондрачук та Вікторія Опанасюк. «Золото» у грі в шашки команді РОР принесла Ольга Шустік, а депутат Олександр Гомон став срібним призером в цій дисципліні, що в командному заліку принесло обласній раді перше місце з шашок.

За підсумками гри в настільний теніс команда РОР зайняла другу сходинку, завдяки достойній грі заступника голови обласної ради Віталій Ундір та депутатки Руслани Конощук Ruslana Konoshchuk.

В ігрових видах спорту, а саме змаганнях з футболу та волейболу, збірна обласної ради, на жаль, поступилася команді Рокитнівська селищна рада.

Попереду заключні змагання, а саме – 15 червня учасники спартакіади боротимуться за нагороди, граючи у баскетбол.

Наразі ж турнірна таблиця виглядає так:

  • Рівненська обласна рада - 284 залікових очка,
  • Рокитнівська селищна рада - 268 залікових очка,
  • Городоцька сільська рада - 153 залікові очка.