З 23 по 26 травня 2024 року Волинь гостинно приймала понад 130 спортсменів з м. Києва, м. Рівного, Київської, Волинської, Вінницької, Львівської, Донецької, Хмельницької, Івано-Франківської та Сумської областей на Чемпіонаті України з радіоорієнтування.

Вихованці гуртка «Винахідники та раціоналізатори» Рівненського міського центру творчості учнівської молоді (керівник Алла Михальчук) взяли участь у Відкритому міському конкурсі з радіоелектронного конструювання «Конкурс електронних виробів» м. Чернівці, який проходив 30 травня у Чернівецькому центрі юних техніків ім. Л. К. Каденюка.

Максим Кушнєров посів І місце за «Дозиметр на Arduino»;

Марк Кизима виборов ІІІ місце за «Підсилювач низької частоти».Вихованці гуртка «Винахідники та раціоналізатори» Рівненського міського центру творчості учнівської молоді (керівник Алла Михальчук) взяли участь у Відкритому міському конкурсі з радіоелектронного конструювання «Конкурс електронних виробів» м. Чернівці, який проходив 30 травня у Чернівецькому центрі юних техніків ім. Л. К. Каденюка.

 

"Вітаємо наших неодноразових переможців всеукраїнського та міжнародного рівнів, які на високому рівні захистили винахідницькі проєкти, власноруч розроблені, виготовлені та програмовані", - йдеться у повідомленні.