За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували вісім пожеж

06 червня о 14:07 м. Рівне, вул. Дорошенка. Сталася пожежа в 3-х квартирному, одноповерховому житловому будинку. В квартирі №1 вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі 110 м². В квартирі №2 вогнем знищено меблі та речі вжитку в приміщенні кухні на площі 6 м², 2 вікна, пошкоджено пральну машину. В квартирі №3: вогнем знищено меблі, речі та побутова техніка в приміщенні кухні, ванної кімнати та коридорі на площі 12 м². Ланкою газодимозахисників врятовано мешканця квартири №3 1967 р.н., якого з отруєнням продуктами горіння госпіталізовано в Рівненську обласну клінічну лікарню в стані середньої важкості.

Пожежа на Дорошенка у Рівному

06 червня о 16:46 м. Рівне, вул. Скрипника. Загоряння сміття на відкритій території на площі 3 м².

06 червня о 17:57 с. Городець, вул. А.Коломийця, Сарненської ТГ. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття житлового будинку та речі побутового вжитку.

06 червня о 21:42 м. Рівне, вул. Соборна. Загоряння сміття на відкритій території на площі 5 м².

06 червня о 22:31 м. Здолбунів, вул. Шкільна. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на балконі на площі 1 м², двері та закопчено стіни та стеля в квартирі. Ланкою газодимозахисників врятовано та виведено на свіже повітря власницю квартири, яку госпіталізовано в Здолбунівську лікарню з діагнозом: отруєння чадним газом.

06 червня о 23:32 м. Рівне, вул. Київська. Загоряння сміття в сміттєвому контейнері на площі 1 м².

06 червня о 02:40 с. Коритне, вул. Берестецька, Крупецької ТГ Дубенського р-ну. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі, 20 м² перекриття, та речі господарського вжитку.

07 червня о 04:35 с. Загороща, вул. Шевченка, Корнинської ТГ Рівненського р-ну. Вогнем знищено прибудову до господарської будівлі, та речі господарського вжитку на площі 9 м². 

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Рівненській області.

Читайте також: Масштабна пожежа: у Рівному загорівся приватний будинок (ВІДЕО)