У зв'язку з тим, що багато мешканців міста через війну, або з інших причин, не можуть доглядати за могилами своїх рідних, комунальне підприємство "Спецкомбінат - ритуальна служба" пропонує послуги з утримання місць поховань.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської міської ради.

Згідно із законодавством, утримання могил у належному естетичному та санітарному стані є обов'язком родичів померлих. "Спецкомбінат - ритуальна служба" пропонує свої послуги тим, хто не має змоги особисто доглядати за місцями поховань.

“Комунальні заклади нашої громади отримали вказівку від секретаря Рівненської міської ради, очільника Рівного Віктора Шакирзяна розробити та впровадити послуги, які б були корисними для рівнян. Тому ми пропонуємо для місцевих жителів послуги з догляду за могилами рідних”, - каже директор комунального підприємства "Спецкомбінат - ритуальна служба" Роман Рибачок.

Спецкомбінат має широкий список послуг, які може запропонувати для клієнтів.

“Це не лише прибирання. Ми можемо висадити квіти чи туї, встановити надгробну рамку, підсипати впавшу могилу та багато іншого. Все залежить від запиту та побажань клієнта”, - каже Роман Рибачок.
Підприємство також пропонує зручні пакети послуг, які забезпечують комплексний догляд за могилою впродовж певного періоду.

Замовивши пакетні послуги, ви отримуєте комплекс послуг за вигідною ціною. Вам не потрібно буде турбуватися про те, що ви щось забули, адже пакет охоплює всі необхідні роботи з догляду за могилою.

Як замовити послугу:

  • Звернутися до "Спецкомбінату - ритуальна служба" за телефоном, написавши на електронну пошту або особисто.
  • Укласти договір на послуги.
  • За допомогою реєстру поховань працівники визначать місце розташування могили і приведуть її в належний стан.

 “Ми розуміємо, що не у всіх є змога фізично прийти до нас написати заяву та укласти договір. Тому ви можете надіслати вашу заяву на електронну пошту та дистанційно уладнати усі організаційні моменти. Також після виконання робіт ви отримаєте фотозвіт”, - пояснює директор підприємства.

Пам'ятайте, що ви можете гідно вшанувати пам'ять своїх близьких, навіть якщо не можете особисто доглядати за їх могилами.

Контактна інформація:

Адреса: м. Рівне, вул. Енергетиків, 33

Телефон: 068 523 9945, 068 523 9942

Електронна пошта Skpo_rs@i.ua