Під час проведення операції «МІГРАНТ» 3 та 4 червня 2024 року працівниками УДМС у Рівненській області спільно з співробітниками Управління служби безпеки України в Рівненській області розпочато перевірки іноземців, які подали заяви на виготовлення посвідок та які мають посвідки у зв’язку зі здійсненням волонтерської діяльності на території Рівненської області.

В ході перевірок іноземців та осіб без громадянства, які здійснюють на території області волонтерську діяльність, увага акцентувалась на предметі дотримання законодавства України про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Під час перевірок порушень міграційного законодавства не встановлено, однак в декількох іноземців закінчувався встановлений строк перебування на території України. Їм було роз’яснено про адміністративну відповідальність у разі невчасного виїзду за межі України.

Повідомити про ймовірне порушення міграційного законодавства іноземцями та особами без громадянства можна за телефонами УДМС у Рівненській області: (0362) 67-95-45 та за допомогою електронного сервісу "Повідомити про ймовірне порушення міграційного законодавства".

Про це повідомляють в управлінні ДМС у Рівненській області

Читайте також: У "Дії" з`явилось посвідчення ветерана