Обставини встановлюють поліцейські.

Про подію на спецлінію 102 о 21:40 у понеділок, 3 червня, повідомили медики.

Поліцейські попередньо встановили, що ДТП сталася в селі Морочне: 16-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Lifan» під час обгону не врахував дорожню обстановку та «підрізав» мотоцикл «Delta» під керуванням 22-річного чоловіка.

Унаслідок ДТП травмувався водій останнього та троє пасажирів: чоловік, 21-річна дружина та малолітня донька отримали забої, а трирічного сина госпіталізували із переломами стегнової кістки та тазу.

Допустив падіння і неповнолітній кермувальник мотоцикла «Lifan», однак після ДТП залишив місце події. Пізніше сам звернувся до медзакладу для обстеження. У нього відібрали зразки крові. Транспортний засіб поліцейські розшукали та вилучили. Відомо, що посвідчення водія він не має.

Слідчі відділення поліції №2 (смт Зарічне) Вараського РВП розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Відомо, що всі учасники були без мотошоломів.

Поліцейські вкотре наголошують мотоциклістам дотримуватись Правил дорожнього руху та користуватись мотошоломами. Пам’ятайте також про заборону перевозити дітей, зріст яких менше ніж 150 см, на задньому сидінні мопедів і мотоциклів.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: Мав ознаки алкогольного сп'яніння: у Рівному водій багі скоїв ДТП