Дев'ять золотих, п'ять срібних та дві бронзові медалі у шести видах спорту. Такий результат показала команда з Рівненщини на відбірковому етапі «Ігор Нескорених», який проходив у Києві. За підсумком цього відбіркового турніру буде сформована збірна України з 35-ти учасників. Вони у лютому наступного року вирушать на «Ігри Нескорених» до Канади. Як збірну області зустрічали вдома, бачили наші журналісти.

Днями у Києві відбувся національний відбір до збірної України Ігри Нескорених 2025. Національні змагання з різних видів спорту проходили серед поранених військовослужбовців та ветеранів. Рівненщину представляли 20 спортсменів.

Загалом рівненські ветерани здобули 14 нагород – 8 золотих, 4 срібних та 2 бронзові медалі.

В Іграх Нескорених жінка бере участь уже вдруге. Надихнув її до занять спортом чоловік, який також не перший рік долучається до цих змагань.

За підсумком цього відбіркового турніру буде сформована збірна України з 35 учасників. Вони у лютому наступного року вирушать на «Ігри Нескорених» до Канади.

Хто представлятиме збірну України на Іграх Нескорених в Канаді та чи увійдуть до неї спортсмени з Рівненщини буде відомо наприкінці червня.

Читайте також: На Рівненщині депутати змагалися за кубок з футзалу