У Рівному з майором поліції. Чоловік все життя працював у правоохоронних органах. Після виходу на пенсію був закордоном. З початком великої війни, повернувся в Україну і став на її захист. На фронті отримав важке поранення, лікарі тиждень боролися за життя захисника, втім, 31 травня серце бійця зупинилося назавжди.

Майдан незалежності у Рівному знову у скорботі. Тут проводжають в останню дорогу відданого патріота України, чоловіка, який усе життя присвятив захисту Батьківщини - Андрія Токарчука.

З початком повномасштабного вторгнення Андрій повернувся з-за кордону та став боронити Україну. Був у найгарячіших точках. Працював з безпілотними літальними апаратами. 22 травня під час виконання бойового завдання 49-річний Андрій Токарчук отримав важке поранення на Донецькому напрямку. Він єдиний вийшов з охопленого вогнем бліндажа, після ворожого обстрілу. Потому ще тиждень боровся за своє життя в одному з шпиталів Дніпра. На жаль, 31 травня життя захисника обірвалося.

Знайомі дружини Андрія Токарчука згадують, Тетяна завжди розповідала про свого чоловіка, як відданого патріота країни, стриманого, спокійного, дуже інтелігентного чоловіка.

А Дмитро знав Героя ще зі шкільних років.

Також Андрій Токарчук тривалий час служив у поліції. Спершу у відділі боротьби з економічною злочинністю, а потім у карному розшуку. Майором поліції пішов на пенсію. Його побратим Олександр розповідає, Андрій мав певний досвід, відтак і допомагав побратимам у всьому. Був їхнім наставником.

Поховали 49-річного Героя Андрія Токарчука на кладовищі "Нове". Вічна слава Герою.

Читайте також: Рідні загиблого військового із Рівненщини просять присвоїти йому звання Героя України