Виграли битву за УПЛ. Рівненський "Верес" у другому стиковому матчі переграв команду "Епіцентр" із міста Кам'янець-Подільський. Перший поєдинок завершився з нічийним рахунком 1:1. А вже відповідний матч у Рівному завершився розгромом. Більше про це - далі.

Рівненський «Верес» зберіг свою прописку в Українській прем‘єр-лізі. Гостям не допомогла навіть вражаюча група підтримки, яку до Рівного привезли півтора десятка автобусів. Господарі відкрили у Рівному рахунок вже на 7-й хвилині гри.

Відчувши смак голу «Верес» продовжив тиснути, але у середині першого тайму «Епіцентр» на деякий час притисли рівнян до їхніх воріт. Попри це «Верес» дотиснув суперника і відправив його у нокдаун. Рівняни на останніх хвилинах тайму збільшили перевагу - 3:0.

По перерві обидві команди, вже розуміючи хто зіграє в УПЛ у наступному сезоні, продемонстрували відкритий і авантюрний футбол. «Верес» міг забивати ще щонайменше тричі.

Натомість, рівняни дозволили забити супернику м'яч престижу. «Верес» вперше в історії четвертий рік поспіль гратиме в еліті українського футболу.

Читайте також: Легкоатлетка з Рівненщини виборола "золото" Чемпіонату України