У Рівному діти загиблих військових отримали солодкі подарунки. Приурочили захід до Міжнародного дня захисту дітей. Дійство відбувалось у рівненському зоопарку.

До дня захисту дітей у Рівному вручали подарунки для дітей загиблих військових. Ірина з сином Антоном також побувала на заході.

Діти отримали подарунки, солодощі, було дуже цікаво, розважань багато було. Нам все сподобалося, дуже гарні гіди, дуже чітко і все зрозуміло розповідали нам про тваринок. Дитя задоволене. Має масу вражень і мама також, - каже Ірина Савчук, рівнянка.

Окрім солодких подарунків для сімей полеглих військовослужбовців було організовано заходи у Рівненському зоопарку.

Ми намагатимемося для них сьогодні хоч трошки прикрасити цей день шляхом проведення великих анімаційних програм, подарунків, конкурсів. Вони матимуть змогу потрапити у розважальну програму динопарку, пострибати на батутах і звичайно поспілкуватися з нашими тваринками. Ми робимо показові годівлі, розповідаємо про тварин. Маємо надію що це прикрасить їхню буденність, - розповідає Олег Павлюк, директор Рівненського зоопарку.

Організували таку ініціативу завдяки благодійному фонду Віктора Шакирзяна. Очільник міста зазначає, підтримувати дітей загиблих військовослужбовців та дарувати позитивні емоції - одне з основних завдань.

Загалом солодкі подарунки та емоції отримало понад 70 сімей полеглих військовослужбовців. Варто додати, Рівне й надалі підтримуватиме родини загиблих героїв.

Читайте також: На благодійному ярмарку у Клеванській санаторній школі зібрали понад 33 тисячі для ЗСУ