Основний бій попереду і в Рівному. У другому поспіль сезоні "Верес" змушений відстоювати своє право грати в УПЛ у стикових матчах. Цього разу їм протистоїть "Епіцентр" з міста Кам'янець-Подільський. У першому матчі суперники не визначили переможця. Як зіграли та що кажуть представники команд - далі.

Знову кінець сезону і знову рівняни змушені відстоювати своє право грати в УПЛ у стикових матчах. І вдруге поспіль "Верес" розпочинає з дуже непростого гостьового поєдинку. "Червоно-чорні" значно потужніше розпочали. І мали кілька хороших нагод для того, аби вийти уперед.

Та на старання рівнян "Епіцентр" відповів голом.

На куражі номінальні господарі могли забити вдруге. "Верес" врятував лише відчайдушний стрибок і сейв Богдана Когута.

У другому таймі "Верес" провів заміни у складі і додав агресії. І це призвело до найбільш суперечливого моменту - голу фантому. Суддя вирішив, що взяття воріт не було. Перевірити це VAR-ом не було можливості. На щастя, "Верес" продовжив тиснути і зрештою все ж забив ще.

Нічия у першому матчі. Це означає, що учасника Української Прем'єр-ліги наступного сезону від цієї пари команди визначать у неділю у Рівному. Цей матч розпочнеться на "Авангарді" о 17:00.

 Читайте також: Волейболісти з Рівненщини вибороли «золото» на чемпіонаті України