Нова пошта та Рівненська ОДА будують модульне котеджне містечко для реабілітації військових. Будиночки розташують на території Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни і в них будуть всі зручності для комфортної реабілітації захисників і захисниць. Далі про це - в сюжеті.

Нові будиночки котеджного типу, у яких проживатимуть українські воїни під час реабілітації, з'являться найближчими місяцями на Рівненщині в обласному госпіталі ветеранів війни.

В кожному з будиночків, під час лікування, зможуть жити по двоє людей. Вони матимуть автономні системи опалення, сучасне планування і оздоблення. Передбачена кухня з холодильником, вітальня з телевізором, набір м’яких меблів, окремі дві спальні кімнати, ванна.

Це спільна програма області та Нової Пошти. Рівненська ОДА бере на себе розробку проєктно-кошторисної документації, влаштування фундаментів, підведення необхідних інженерних мереж, проведення благоустрою території. Нова Пошта - придбання та встановлення будиночків.

Позитивні відгуки про Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни керівництво Нової пошти почуло від працівників, які після поранень на фронті проходять реабілітацію і реадаптацію. Нині, понад 3 тисячі працівників Нової пошти воюють в силах оборони.

Виготовлятиме модульні будиночки релоковане на Рівненщину підприємство з Харківщини.