Четверо постраждалих, з яких двоє знаходяться у лікарні. Результат ранкової аварії неподалік Рівного. Поблизу села РогачІв водій автомобіля «Citroen» виїхав зустрічну смугу, де зіткнувся із легковиком «Ford». Від удару «Citroen» викинуло в поле. Потерпілих з різними ступенями тяжкості лікарі госпіталізували в медичні заклади. Більше про це, дивіться далі у сюжеті.

Внаслідок зіткнення Богдан отримав забій грудної клітки. Тож лікарі швидкої доставили його в Рівненську міську лікарню. Наразі він знаходиться в травматологічно-ортопедичному відділенні.

В автівці Богдана їхало ще двоє колег. Одного із них з травмою грудної клітки медики госпіталізували в Рівненську обласну лікарню.

Ще один пасажир форда та керманич Сітроена відбулися легкими травмами й з приймального відділення міської лікарні їх відправили додому.

Сталася аварія зранку 29 травня поблизу села РогачІв на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне». Троє працівників одного із Рівненських заводів поверталися із зміни додому. Як раптом водій автомобіля «Citroen» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з їхнім легковиком. Наразі усі обставини події встановлюють правоохоронці.

За даними правоохоронців керманичі обох автівок були тверезі, але у них ще відібрали біологічні зразки.

Читайте також: На Рівненщині усі територіальні спеціалізовані служби проводять спільні тренування