Новий заступник у Рівненській ОДА відповідатиме за євроінтеграцію та гуманітарну сферу. Про це розповідають у пресслужбі Рівненської обласної державної адміністрації.

На посаду заступника голови Рівненської ОДА призначений Ігор Павленко. Відповідний наказ підписав очільник Рівненщини Олександр Коваль та представив його керівникам структурних підрозділів.

Вітаю в команді! Відповідатиме Ігор Павленко за міжнародне співробітництво та євроінтеграцію, культуру та туризм, питання молоді та спорту. Переконаний, його наполегливість та досвід підсилять команду, - зазначив Олександр Коваль.



До цього Ігор Павленко працював радником голови. Перед тим обіймав посади у банківській сфері, в управлінні з питань внутрішньої політики Київської облдержадміністрації. З жовтня 2022 року очолював управління протокольних заходів та регіональних зв’язків Київської ОДА.

Маємо чіткі завдання від керівництва країни та очільника області. Впевнений, що разом із колективом Рівненської ОДА будемо рухатися до реалізації важливих державних цілей. Розрахрвую на кожного з вас, - зазначив під час представлення Ігор Павленко.

Читайте також: У Рівному відбудеться унікальна виставка-комікс