У Рівному відкрили меморіальну дошку загиблому Герою Олегу Ільїну на фасаді 8 ліцею, де навчався захисник. Батько трьох доньок без вагань став на захист Батьківщини ще у 2016-му. Наприкінці березня 2022 року Олег Ільїн отримав важке поранення під Попасною, на жаль, у шпиталі помер.

 Такі слова Олег Ільїн сказав своїй дружині Марії, коли почалось повномасштабне вторгнення в Україну. Відразу пішов захищати Батьківщину. По іншому вчинити не міг, бо ще з 2016 року служив у 14 та 24 бригадах. Навесні 2022 року виконуючи бойове завдання отримав складне поранення, після якого у червні в шпиталі його життя обірвалося. Сьогодні його дружина Марія разом зі старшою дочкою Дариною відкривають меморіальну дошку у 8 ліцеї, де навчався герой.

Олега Ільїна у його рідній школі згадують, як відданого патріота своєї країни. Очільниця закладу Ніна Назарук розповідає, він любив історію, був спокійним та не розкидався словами, а доводив все потрібними справами.

Дружина Героя Марія ледве стримує сльози говорячи про Олега. Їй важко підібрати потрібні слова, аби описати тяжку втрату коханого чоловіка та люблячого батька трьох донечок.

Олег Ільїн загинув у віці 40 років. Тепер пам'ять про Героя буде навічно на фасаді школи, де він навчався. Загалом у війні з росією загинуло 14 випускників восьмого ліцею Рівного. Вічна слава Героям.