Одинадцять років за ґратами проведе 24-річний Юрій Кусік з села Бродівське Острозького району. Таке рішення прийняв Рівненський обласний апеляційний суд, визнавши чоловіка винним у вбивстві 31-річної Алли, його співмешканки. Засуджений позбавив жінку життя у березні минулого року під час спільного відпочинку на природі.

Коли наступного дня Юрій Кусік повернувся на місце злочину, Алла вже не дихала. Щоб приховати сліди вбивства, він вирішив закопати жінку в землю, а на допомогу покликав свого товариша, 14-річного Вадима.

А через два місяці про вбивство дізнались міліціонери. Юрій Кусік написав явку з повинною, а на відтворенні обставин злочину розказав, як убив свою співмешканку.

14-річний Вадим, котрий допомагав Юрію Кусику закопувати Аллу в землю, залишився на свободі. Суд зважив, що хлопець не досяг повноліття і був наляканий погрозами свого старшого товариша.

Юрій Кусик показав місце, де разом з Вадимом вони закопали Аллу. Після цього у міліціонерів сумнівів не виникало, що жінку справді вбили. Спокутувати свою вину Юрій буде у в’язниці, де проведе найближчі 11 років.