Проїзд від драмтеатру до районного суду. В Рівному демонтовують кафе, яке на розі вулиць Симона Петлюри й Гетьмана Сагайдачного. Натомість вулицю зроблять проїзною. Аби розвантажити Соборну. Чи задоволені місцеві мешканці й що каже влада міста, дивіться далі у сюжеті.

Центр Рівного. Паб "Бочка". Нині, тут демонтовують літню терасу. Натомість зроблять проїзд.

Микола Шарапов вже близько 50 років мешкає в будинку на вулиці Сагайдачного 2. Чоловік невдоволений тим, що поблизу його дому зроблять проїзд.

Микола Скоковський 30 років пропрацював перевізником у Рівному. Чоловік вважає, що проїзд потрібно було зробити вже давно. Каже, це піде на користь усім.

Розмови, щодо створення проїзду між драмтеатром та районним судом тривають вже кілька років. Врешті, домовитись з власником все ж вдалося. Але й останнього без нічого не залишили. Мова, про можливу добудову другого поверху.

Власник пабу демонтовує літню терасу за власні кошти. Коли місце буде звільнене повністю, тут розпочнуться роботи з облаштування проїзду. Також планують встановити водовідвід, аби уникнути затоплення вулиці. Односторонній рух транспорту у напрямку від драмтеатру до районного суду можуть відкрити до кінця літа.

Читайте також: На Сарненщині рятувальники запобігли можливому вибуху двох газових балонів