Трубу замінили, а дірку лишили. Мешканці будинку на вулиці Набережна у Рівному скаржаться на свою управлінську компанію. Її працівники замінювали комунікації у будинку, дірку, яка лишилась у стіні, обіцяли залатати. Втім, вже понад місяць працівників немає. Людям вже увірвався терпець. Павло Невесенко розбирався у ситуації.

Так іронічно пані Світлана говорить про управлінську компанію, яка опікується будинком на вулиці Набережна 24. Понад місяць тому, її працівники замінили труби через підтоплення у підвалі. Після робіт залишилась дірка у стіні, яка протягнулася на два поверхи. Залатати ремонтники обіцяли її залатати за кілька днів. Втім, віз і нині там.

Мешканці неодноразово зверталися в управлінську компанію, аби ті завершили почате і таки залатали діру у стіні. Там їх постійно годують обіцянками.

Окрім естетичної проблеми, дірка у під'їзді може нести і небезпеку мешканцям, переконана Надія Хоменко. Річ у тому, що там протягнуті комунікації, які відповідають за електрику. Жінка побоюється, що недобросовісні мешканці будинку можуть їх обрізати.

Ми звернулися в управлінську компанію "Чистота і порядок". Керівниця установи Інна Шекекль пояснила залатати дірку в стіні під'їзду, не могли відразу. Пояснює чому.

При цьому в управлінській компанії запевнили завершать початі роботи найближчим часом, коли переконаються, що з встановленими трубами усе добре.

Читайте також: На Сарненщині рятувальники запобігли можливому вибуху двох газових балонів