Минулого тижня в ЗДО №50 відбувся благодійний ярмарок з нагоди Дня матері та Дня української вишиванки, присвячений збору коштів для підтримки воїнів. Про це інформують на сторінці закладу у фейсбук.

Захід пройшов на території ЗДО і об’єднав велику кількість учасників та відвідувачів, заради спільної мети. На ярмарку були представлені різноманітні товари та послуги: від домашніх смаколиків та виробів ручної роботи до розваг для дітей та дорослих.

Батьки та працівники закладу надавали свої вироби та послуги на благодійній основі, щоб кожен відвідувач мав змогу придбати щось корисне, а водночас зробити свій внесок у важливу справу. Особливої уваги заслуговують дитячі майстер-класи з виготовлення декоративних свічок, розпису гіпсових фігурок, аквагриму та виступи творчого колективу педагогів, які додали святкової атмосфери заходу. Малеча з великим задоволенням брала участь у різноманітних активностях, що працівники закладу приготували спеціально для них. Протягом дня також пригощали всіх охочих смачними дерунами та українським кулішем, - зазначають у ЗДО 50 "Яблунька" м. Рівне.

Усі зібрані кошти підуть на придбання нашим захисникам дронів та необхідного обладнання. Адміністрація закладу висловлює щиру вдячність батьківській громаді ЗДО №50 та усім, хто долучився до заходу. Завдяки спільним зусиллям вдалося зібрати 51 603 грн.

Цей благодійним ярмарок ще раз продемонстрував, наскільки сильним і єдиним є наш народ у підтримці своїх захисників! Ми віримо в перемогу і робимо все можливе, щоб наблизити її кожен на своєму місці!