Побільшало рекордсменів. Військовий з Рівненського обласного ТЦК та СП встановив новий рекорд України. На спортивних змаганнях. Ветеран, попри травми і поранення, зміг показати найкращий результат. Як саме, розповість Ілля Томашевський.

Військовослужбовець Володимир Климов займається на тренажері Ейрбайку. Саме на ньому чоловік встановив рекорд України на змаганнях з адаптивних видів спорту серед ветеранів та ветеранок «Сильні України». Володимир спалив на ейрбайку 30 калорій за 22 секунди. Окрім цього він здобув золото й в інших категоріях.

Команду з Рівненщини представляли 17 учасників. Загалом у змаганнях брали участь близько 150 ветеранів.

Окрім наставництва, тренер збірної Ігор Головко здобув 1 золоту та 2 бронзові нагороди в категорії «Мілітарі». Зараз Ігор із ветеранами готуються до ще одних змагань.

Подібні змагання зараз проводять регулярно. Усе для популяризації спорту ветеранів. Для яких це не лише спосіб реабілітації, але й мотивація.

Спортсмени зізнаються, особливої підготовки немає, адже постійно працюють задля свого здоров'я. Але додатково пропрацьовують ті категорії, у яких доведеться змагатися.

Читайте також: Двоє тренерів рівненського «Інваспорту» отримуватимуть стипендії Кабінету Міністрів України