Він впевнений, тільки начальник житлово-комунального господарства виведе з кризи два ЖКП, які нині хочуть просто ліквідувати. Чи існуватимуть Центральне та Паркове в обласному центрі сьогодні вирішували обранці на сесії міської ради.

Перед стінами сесійної зали Рівне ради звична картина - пікет. Цього разу мітингувальників дві групи. Одні - працівники двох ЖКП - "Центральне" та "Паркове", котрі протестують проти розформування цих комунальних господарств. Інші - мешканці гуртожитку по Відінській, 27, просять міського голову вирішити проблему з їхнім житлом, яке ще 2004-го року міська влада продала підприємству "Рівне буд".

Проте до порядку денного питання про гуртожиток на Відінській не внесли. Міський голова визнає: про проблему знає, але допомогти не може.

Зате винесли на сесію питання про розформування двох ЖКП. Це викликало помітне пожвавлення серед депутатів, які перед тим одноманітно і практично одностайно голосували за земельні питання..

Головна проблема - де працевлаштувати людей після реорганізації підприємств і де знайти майже півтора мільйона гривень, щоб виплатити їм борги із зарплатні.

Між тим, майже півмільйона гривень для газети "Сім днів" на наступний рік знайшли без проблем і дискусій. Значну частину цієї суми видання Рівне ради витратить на придбання автомобіля. Заодно вирішили, що редакція ним користуватиметься 4 дні на тиждень, решту часу - їздитимуть міські депутати. Як ділитимуть - поки невідомо. Водночас, Володимир Хомко пообіцяв знайти гроші і для виплати зарплатні працівникам скорочуваних ЖКП, а їх працевлаштуванням займатиметься спеціальна комісія з депутатів, юристів та комунальників.