Срібні прикраси
Срібло дорогоцінний метал, який часто використовують ювеліри для створення своїх коштовних шедеврів. Він слухняний, здатний набувати потрібних форм і чудово комбінується з різними декоративними елементами.

Стилісти називають його благородним металом, тому що срібні прикраси додають образу особливого шарму та вишуканості. Не дивно, що прикраси виготовлені зі срібла 925-ї проби не виходять з моди і завжди залишаються в тренді. Крім того, в сріблі мануфактури пропонують всі види прикрас, починаючи з каблучок, закінчуючи кольє чи діадемами. А чому ні. Тим більше що можна експериментувати з різним покриттями і створювати додаткові візуальні ефекти.

Срібло – це самодостатній метал

Існує стереотип, що прикраси, виготовлені зі срібла, купують тоді, коли в бюджетні рамки не вписується придбання золотих коштовностей. Але це не так. Інколи майстри створюють такі шедеври зі срібла, які по вартості перевищують золоті вироби. Крім того, у срібних прикрас є унікальна здатність вписуватися в будь-які образи. Тому поповнити свій ювелірний арсенал такими аксесуарами – вдала ідея.

Для того, щоб запропонувати покупцям прикраси зі срібла у різних виконаннях, майстри використовують різні покриття та техніки обробки металу. Так популярністю користуються прикраси з родієвим покриттям. Що воно дає? По-перше, метал набуває додаткового блиску і холодного білого кольору, який робить його схожим на біле золото або навіть платину. По-друге, метал стає більш витривалим та зносостійким. І нарешті – приємна новина для тих хто страждає від алергій – метал стає гіпоалергенним. Отже навіть якщо у вас чутлива шкіра, срібний ланцюжок чи сережки з родієвим покриттям підходять ідеально.

Якщо вам до смаку більш класичні прикраси, зверніть увагу на вироби зі срібла з позолотою. Вони візуально дуже схожі на золоті, але коштують дешевше.

І ще один вид срібних прикрас – з чорнінням. Це особливі вироби, які, дякуючи нанесенню спеціального покриття, набувають схожості з антикваріатом або предметом старовини. Крім того чорніння підкреслює рельєфність металу і створює справжній ВАУ ефект.

Срібло чудово комбінується з дорогоцінним каменями і навіть діаманти на такому фоні виглядають розкішно. Це значить, що у ювелірів немає жодних обмежень в плані вибору декоративних елементів, а у покупців відповідно немає обмежень в плані:

  • Дизайну;
  • Розмірів;
  • Стилістики.

Срібні прикраси підходять всім, які чоловікам, так і жінкам. В дитячих серіях теж представлені прикраси зі срібла. Щодо віку чи статусу – головне підібрати підходящу модель. В такому випадку срібна прикраса ідеально впишеться в лук і молодої дівчини чи парубка, і солідної пані чи джентльмена.

Консультанти UkrZoloto радять ознайомитися з фото моделей, які запропоновані на сайті і підібрати підходящі варіант для себе і на подарунок. Ви точно закохаєтеся в срібло і його аристократичність.