Футболка поло adidas
Casual style — напрямок, якому віддає перевагу багато хто за його універсальність, комфорт та невимушеність. Поєднуючи в собі елементи повсякденного та спортивного одягу, кежуал вирізняється легкістю та функціональністю, що ідеально для будь-яких ситуацій. Завдяки йому ви можете висловити індивідуальність через поєднання різних тканин, фасонів та кольорів, адже це нескінченний простір для експериментів.

Тут ми пропонуємо вам познайомитися з брендом адідас, а головною темою стане футболка поло.

Чому її варто мати у своєму гардеробі?

Відмінною рисою кежуалу є його адаптивність — він може бути як мінімалістичним, так і яскравим, залежно від особистих уподобань. Цей стиль ідеально підходить для тих, хто цінує зручність без шкоди для модного образу. Polo є незамінними для створення подібних іміджів, тому вам обов'язково варто дізнатися про них трохи більше.

Історія фасону моделі

Футболка поло створена для поціновувачів якості та естетики. Її історія тісно пов'язана з ім'ям Рене Лакоста, видатного французького тенісиста, який у 1920-х роках зробив значний внесок у популяризацію виробу. 

Традиційні тенісні сорочки мали довгі рукави, які незручні для гри. Він розв?язав цю проблему, створивши короткорукавну сорочку із коміром, котрий можна було підняти для захисту від сонця. Ще однією перевагою є залучення легкого трикотажу. Це нововведення миттєво набуло популярності серед тенісистів та в інших видах спорту, включно з гольфом, яхтингом тощо.

Ідеальна футболка поло adidas

Як вона опинилась в асортименті адідас?

Цей провідний світовий виробник екіпірування для спорту не міг залишитися осторонь цієї тенденції. Компанія почала виробництво власних моделей, вклавши в їхню розробку весь свій досвід та інноваційні технології. В асортименті фірми вони завжди вирізнялися високою якістю матеріалів, продуманим дизайном та зручністю під час носіння. Вироби виготовляються за допомогою унікальних тканин, які забезпечують вентиляцію, відводять вологу та швидко сохнуть.

Згодом теніски фірми стали символом спортивного шику, придатного не тільки для тренувань, а й для створення повсякденних та ділових образів. 

  • Завдяки різноманітності моделей, кольорів та силуетів, кожен зможе знайти ідеальний варіант, який відповідатиме смакам та потребам.

  • Сьогодні лейбл продовжує впроваджувати інновації в колекції, адже вони залишаються на вершині популярності та допомагають покупцям мати чудовий вигляд та почуватися ще краще. 

  • Сучасна футболка поло поєднує в собі класичні елементи в зовнішньому вигляді та сучасні технологічні досягнення, як-от використання перероблених матеріалів, що робить продукцію бренду не тільки стильною, а й екологічною.

Замовляйте товари adidas на офіційному сайті просто зараз! Вдалих покупок!