В самій угоді 41 інвестиційний проект загальною вартістю більше мільярда гривень, половину з яких планують отримати із державного бюджету. Які зміни чекають Рівненщину у наступні два роки дивимось далі.

Як впроваджувати економічні реформи в області чиновники знають. Для цього створили спеціальну програму розвитку Рівне нщини. Аби довести, що її реалізація буде дієвою розробили і спеціальний інтернет сайт.

Але не всім сподобалась програма розвитку. Особливу думку висловили підприємці Рівне нщини, кажуть їхніх вимог не врахував ні Кабінет Міністрів України ні обласна влада.

Після нетривалого обговорення очільник області пообіцяв створити спеціальну комісію з депутатів обласної ради, керівників профільних управлінь обласної адміністрації та підприємців, яка буде вносити узгоджені пропозиції до програми економічного та соціального розвитку області у 2012 році. Обговорили члени комітету і питання про стан реформування системи охорони здоров'я. Саме такі проблеми змусили керівництво держави розпочати реформу. Вона триватиме до 2014 року.