Піджаки жіночі: вибір стильних моделей у інтернет-магазині одягу Betega

Бетега – сучасний інтернет-магазин жіночого одягу недорого пропонує придбати стильні піджаки для жінок у високій якості та від провідних виробників. В ньому можна знайти жіночі піджаки на будь-який смак та підібрати одяг для довершеного стильного образу.

Як обирати піджаки

В першу чергу, до вибору важливо визначитись з бюджетом. Це допоможе відсіяти переоцінені та надто дешеві варіанти, які можуть мати невиправдану якість. Вже потім можна приступати безпосередньо до пошуку підходящої моделі. Обираючи піджаки жіночі, важливо притримуватись певного алгоритму дій.

  1. Спочатку необхідно визначитися з фасоном та оптимальною довжиною. Для цього потрібно звернути увагу на власну фігуру та лінії вигину тіла. Для типу пісочного годинника добре підійдуть ті речі, які підкреслюють талію й акцентують увагу на природніх вигинах тіла. Типажам яблуко або груша підійдуть більш приталені моделі, які мають подовжений крій та прикривають стегна.
  2. Далі необхідно визначити який матеріал вас влаштує. При цьому важливо врахувати призначення даного елементу гардеробу. Для повсякденного та постійного носіння краще брати бавовняні та вовняні піджаки. Така тканина є більш універсальною. Для виходу на променад та урочистих подій краще обрати шовкові або оксамитові варіанти. Вони більш вишукані та елегантні. А для прогулянок з друзями пасують джинсові моделі.
  3. Потім обираємо за кольором. Більш класичним та універсальним варіантом буде одяг нейтральних відтінків. Наприклад, чорний, сірий, бежевий або темний синій. Проте, якщо ви віддаєте перевагу яскравим кольорам, то жовтий, червоний або синій піджак будуть виглядати елегантно та стильно. При виборі кольору важливо притримуватись власних смаків, а не звертати увагу на модні тенденції.

Також потрібно звертати увагу на наявність різних елементів, адже вони можуть додати особливу нотку в образі. Цікавим елементом можуть бути кишені, ґудзики, коміри, стрічки, рукави на запах або додаткові деталі.

Найпопулярніші типажі піджаків

Існує досить багато різновидів типажів, кожний з яких має свої особливості. Проте важливо зрозуміти, що деякі з них будуть популярними постійно, просто потрібно навчитися їх гармонічно компонувати з іншими частинами гардеробу.

Серед всіх типів найбільш заслуговують уваги такі типи:

  • класичний – можуть буть як більш вільними, так і приталеними, зазвичай однотонні, з щільного матеріалу або вовни;
  • типу смокінг – елегантні, часто прикрашаються смужками та блискучими або сяючими елементами, найчастіше обираються для вечірніх подій;
  • бойфренд стиль – називається так через те, що піджак виглядає наче запозичений у своєї другої половинки, мають вільний та нерозмірений крій, завдяки чому створюється відчуття невагомості та легкості;
  • кольоровий або принтований – здобув популярність за рахунок того, що завдяки яскравому забарвленню та цікавим принтам можна зробити піджак центром образу, при цьому інший одяг буде більш непомітних кольорів;
  • оверсайз – його можна використовувати в якості окремого елементу гардеробу, так і комбінуючи з іншими, найчастіше приталеними, речами, має надмірний крій, тому пасує до будь-якої фігури.

Обираючи власний тип піджаку, необхідно не тільки врахувати особливості фігури, а й прислухатися до власних смаків. Піджак буде виглядати шикарно тільки в тому випадку, якщо жінка їм задоволена та почувається комфортно.

Як створити незабутній образ та уникнути помилок

Найбільш розповсюдженою помилкою являється невірний підбір кольорів. Наприклад, під червоний піджак ні в якому випадку не можна одягати речі рожевих, бордових та схожих кольорів. Також потрібно бути дуже обережним в компонуванні речей з «брудних» та болотних відтінків. Адже досягти мармурового ефекту вкрай складно. В такому випадку ліпше одразу знайти піджак в потрібному стилі.

В залежності від мети одягання піджака потрібно підбирати й аксесуари. Для стильного образу краще взяти подовжений піджак, туфлі та сумку в одному кольорі, бажано нейтральному або класичному. Якщо обраний колір більш яскравий, то штани, футболка чи гольф повинні бути білі або бежеві.

Також необхідно враховувати особливості тканини кожного елементу одягу. Наприклад, в’язаний піджак до шовкової спідниці пасувати не буде. Влітку, якщо до піджаку вдягаються шорти, то краще брати їх з однакових або максимально подібних тканин. Взимку матеріали мають бути щільними та теплими.

До піджаків можна підбирати шовкові хустинки та жіночі краватки. Ще цікавим та елегантним елементом будуть квіткові або геометричні шпонки (запонки). Вони допоможуть підкреслити індивідуальність носія та виділять його серед натовпу.