Рівень алкоголю у мопедиста на Дубенщині перевищив норму у понад 20 разів. Про це інформують в патрульній поліції Рівненської області.

Учора в селі Боратин, що на Дубенщині, патрульні зупинили водія мопеда, який їхав без шолома, а транспортний засіб не мав номерного знака.

Поліцейські одразу помітили у 37-річного чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Керманич погодився пройти огляд у медзакладі. Висновок лікаря підтвердив те, що він був у стані сп'яніння. Результат: 4, 17 проміле.

На громадянина склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння особою, яка протягом року двічі притягувалася до відповідальності за це правопорушення) і за ч. 7 ст. 121 (Повторне протягом року порушення правил користування мотошоломами) КУпАП, винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП і відсторонили водія від керування, - йдеться у повідомленні.

Задля безпеки всіх учасників дорожнього руху закликаємо дотримуватися правил на дорозі та з повагою ставитися одне до одного.

Читайте також: На Рівненщині сталась ДТП із травмованими