Відомий волонтер з Херсона приїхав у Рівне. Григорія Янченка більшість знає як дядя Гриша. Чоловік їздить містами України та збирає кошти на допомогу бійцям на фронті. Не зупиняв свої волонтерські збори й у рідному Херсоні. З чоловіком зустрілися наші журналісти та дізналися на що збирає кошти.

Григорій Янченко більше відомий як волонтер дядя Гриша збирає гроші на допомогу для військовослужбовців. Чоловік їздить по містах України, перебуваючи там тиждень. Цього разу збирає донати у Рівному.

Чоловік набрав популярності завдяки своїй незламності. Тривалий час проживав у Херсоні. Місто окупували та попри страх та небезпеку з Херсону не виїжджав, а продовжив свою волонтерську діяльність.

Григорій розпочав допомагати збройним силам ще з 2014 року. Каже, спершу не знав що саме потрібно на фронті та з часом набрався досвіду. Купує генератори, медичні препарати. Зараз збирає гроші на дрони.

Кошти збирає на візку з прапорами та українською музикою. Вона у нього завжди патріотична, народна, й звісно та яка популярна серед громадськості. У місті дядя Гриша перебуватиме ще кілька днів — далі у планах наступні міста.

Читайте також: Колектив Рівненської АЕС закупив генератори для Харкова