У Рівному підбили підсумки обласного Чемпіонату зі спортивної гімнастики.

Про це повідомила Рівненська міська рада.

19 квітня у Рівному завершився обласний Чемпіонат зі спортивної гімнастики. Позмагатись за першість зібралось близько 50 юних спортсменок різних вікових груп. Впродовж двох днів вихованки ДЮСШ №1 міста Рівне демонстрували номери з обов’язкової та довільної програм.

За програмою "Мастер спорту" переможні місця посіли: Лустюк Юлія - 1 місце, Мороз Дарія - 2 місце, Огніцька Каріна - 3 місце.
За програмою "Кандидат у майстри спорту":1 місце у Ан Віталіни, 2 місце у Лобач Єви, 3 місце - Царюк Юлія.
За програмою "Перший дорослий розряд":1місце - Устенко Діана, 2 місце - Підорич Меланія, 3 місце - Замлинна Вікторія.
За програмою "Перший розряд" (2013 рік народження): 1 місце - Подганюк Ілона, 2 місце - Качур Богдана, 3 місце - Ілючок Варвара.
За програмою "Третій дорослий розряд": 1 місце - Андрощук Аделіна, 2 місце - Худан Єва, 3 місце - Кулакевич Варвара.

Міська рада зазначає, що цей чемпіонат є важливою подією для спортивного життя міста, де юні гімнастки можуть продемонструвати свою вправність та граційність.

«Підтримка спортсменів та спортивних шкіл – у пріоритеті. Надзвичайно приємно, що саме у нашому місті є єдина спортивна школа в області, яка готує спортивних гімнасток. Для того, щоб юним рівнянкам було зручніше тренуватись ми закупили за бюджетні кошти жердини, паралонові кубики в батутну яму, гімнастичні жердини, покриття для колоди гімнастичної, колоду надувну, циліндр гімнастичний, пелюшки надувні та спортивні костюми. Ми й надалі всебічно підтримуватимемо цей заклад, аби його вихованці прославляли не лише місто, а й Україну, – говорить секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Віктор Шакирзян. – Щиро дякую всім учасникам та тренерам за їхню працю та внесок у розвиток спорту у нашій громаді. Дякую Збройним силам України за можливість проведення таких заходів».