Боротьба з хаотичним паркуванням. Інспектори муніципальної варти провели рейд поблизу 55-го дитсадка у Рівному. Там батьки скаржилися про неможливість проходу, бо автівки стоять на тротуарі. Ходять дорогою, наражаючи себе і дітей на небезпеку. Наш Павло Невесенко розповідав про дану проблему у попередніх випусках Новин. Сьогодні теж вирушив у рейд з інспекторами.

Щоранку до 55 дитсадка Рівного батьки ведуть дітей по проїжджій частині, бо на тротуарі постійно запарковані автівки. Це створює не лише незручності для батьків, але й наражає на небезпеку дітей.

Анастасія Вєтрова теж водить дітей до цього садочку. Саме вона і підняла проблему з хаотичним паркуванням біля дошкільного закладу.

Після того, як телеканал Рівне 1 висвітлив цю ситуацію, у Департаменті муніципальної варти Рівного - зреагували. Сьогодні інспектори працювали поблизу садочка, виписували штрафи, за порушення правил дорожнього руху.

Потому до інспекторів прийшли власники запаркованих автівок на тротуарі. Це мешканці прилеглих до дитсадка будинків. Пояснюють, їм просто немає фізично де ставити машини. Відтак і змушені йти на порушення.

Інспектори Муніципальної варти з розумінням поставилися до проблеми водіїв, втім порушення є порушення. Порадили мешканцям прилеглих будинків звернутися до міської ради Рівного, аби врегулювати проблему.

Власники автівок пообіцяли, що звернуться до представників влади, аби розв'язати питання. Обдумують декілька варіантів для паркування автівок. Та чи зреагує міська влада на проблеми водіїв, а відтак і батьків, які вимушені водити дітей у садочок проїжджою частиною - питання залишається відкритим.