Їх хворим діткам передав голова облдержадміністрації Василь Берташ. Разом із губернатором приїхали й актори театру ляльок, вони створили казковий настрій і надихнули на віру у дива.

Марина Косковецька з Костополя вже півроку перебуває з донькою на лікуванні у онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні. У маленької Іринки рак нирки. Страшний діагноз для родини став справжньою несподіванкою.

Сьогодні маленькій Іринці обласні чиновники подарували ляльку. Ще пацієнти відділення отримали машинки, конструктори та рушники.

Подарунком стала і вистава "Лелеченя" від рівненського лялькового театру. Всі маленькі пацієнти залишились задоволені. А їх у відділенні 35, віком від одного року до 17. На жаль, хворих щоріч не меншає, констатують лікарі. У 2010-му онконедугу виявили у 22 дітей, цьогоріч — у 31. Невтішно, що і лікування постійно дорожчає.

Шукає гроші на лікування і родина маленької Іринки. Вже витратили 30 тисяч гривень, потрібно ще 70. Батьки просять всіх людей бути небайдужими до чужої біди і допомогти онкохворим дітям. Будуть раді будь якій допомозі.