Боротьба за виживання. Рівненський «Верес» розгромив київську «Оболонь» у матчі "аутсайдерів". Червоно-чорні переграли суперників на домашньому стадіоні Авангард із рахунком 3:0. Більше про поєдинок - далі.

У Рівному зустрілися сусіди у турнірній таблиці. Обидві команди перебували у зоні перехідних матчів і успіх у цій грі - хоча й не дозволяв переможцю її залишити, але безумовно додавав позитиву у подальшій боротьбі за виживання.

Привід для обережного оптимізму команді Олега Шандрука додавав той факт, що Оболонь - ніколи дотепер не обігрувала червоно-чорних. Позитивні для господарів прогнози почали справджуватися вже з перших хвилин матчу. Рівняни заробили пенальті і успішно його реалізували.

Верес перейшов на улюблену гру на контратаках і за десять хвилин забив вдруге. Втім, система відеоповторів допомогла арбітру прийняти рішення про скасування голу. Втім, це на настрій рівнян не вплинуло. Вони продовжили атакувати і досягли свого, збільшивши перевагу.

Потому обидві команди мали по декілька хороших нагод, аби забити, однак м'яч не влітав у сітку. Одразу по перерві кияни змарнували, мабуть, свій найкращий у матчі шанс.

Розв'язка в грі настала в її ендшпілі. Контратака рівнян чотири в три і Яго Сікейра ударом на техніку з лінії штрафного майданчика ідеально реалізував передачу Дмитра Шастала - 3:0. Таким чином рівняни обходять Оболонь і підіймаються на тринадцяту позицію у турнірній таблиці УПЛ.