Не маючи військового досвіду пішов захищати рідну землю. Батько Мирослава Присяжнюка був військовим, як і троє його братів. Проте, не Мирослав. Втім, чоловік пішов на фронт. Воював на Харківському напрямку. Потому на Донеччині. 40-річний солдат Мирослав Присяжнюк загинув 31 березня 2024 року. Поховали воїна-захисника у рідному селі Городище.

Рівне знову у скорботі. Сьогодні, 5 квітня попрощалися з Мирославом Присяжнюком. Захисник народився у селі Городище. Навчався у Рівненському ліцеї №25. Згодом здобув фах муляра-монтажника. Працював охоронцем. У пам'яті знайомих залишився доброю людиною.

Мирослав ніколи не відмовляв у допомозі близьким. Проте про війну нічого не розповідав, хотів їх вберегти.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення одразу хотів стати на захист країни. Мобілізували ж чоловіка у липні 2023 року. Спершу служив на Харківському напрямку, згодом перевели на Донеччину.

Він зробив для нас усе. Він відав своє життя, щоб жили ми. Він проявив найбільшу господню любов яка тільки можлива у цьому світі. Тобто він віддав своє життя за нас із вами, - каже священник Борис Оплаканець.

40-річний солдат Мирослав Присяжнюк загинув 31 березня 2024 року виконуючи бойове завдання. Поховали чоловіка у рідному селі Городище.

Читайте також: Взяв на роботу і преміював сина: директор навчального закладу на Сарненщині сплатить штраф