За рік на цьому зекономили півтора мільйона гривень міського бюджету. Про повернення пільгових талонів із нового року депутати вже й не думають. Рахували, скільки у 2012-му доплачуватимуть тролейбусному управлінню за студентські й учнівські проїзні на місяць.

На перевезенні студентів й школярів у тролейбусах продовжать економити. З початку цього року кондуктори не продають тим, хто ще вчиться, талони за півціни. У такий спосіб депутати вирішили заощадити. З квітня у продажу все ж з'явилися проїзні за півціни.

У 2009-2010-му за пільгове перевезення учнів й студентів у тролейбусах із міської скарбниці "Рівне електроавтотрансу" перераховували понад півтора мільйона гривень. Цього року доплата за тисячу двісті проданих проїзних — 60 тисяч гривень. Так економити хочуть і з нового року: тільки проїзні на місяць, жодних талонів у тролейбусах за півціни. Уже підготували проект відповідного рішення.

Заступився за студентів член міськвиконкому Роман Денисюк. За приклад ставить Львів: просить повернути продаж пільгових одноразових талонів. Популізмом і безгосподарською тратою грошей називає продаж пільгових разових талонів секретар Рівне ради.

Заощадливість перемогла. І з нового року талонів за півціни студентам та школярам кондуктори у тролейбусах не продаватимуть.