На посаду заступника голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) призначений Олександр Терещенко.

Очільник Рівненщини Олександр Коваль представив його керівникам структурних підрозділів та територіальних управлінь державних органів влади.

«Вітаю в команді. Основні завдання, які поставив перед новим заступником: наближення адмінпослуг для людей за допомогою цифрових інструментів, збільшення доступності до мережі Інтернет, покращення цифрової освіти, створення систем відцифрування даних. Переконаний, досвід Олександра дозволить швидко та ефективно втілити у життя заплановане», - зазначив Олександр Коваль.

Нагадаємо, що до цього Олександр Терещенко працював радником голови. Перед тим очолював Тернопільський інформаційно-аналітичний центр, був заступником керівника регіонального нформаційного комп’ютерного центру Рівненщини.

«Для мене завжди було цікаво вирішувати будь-які життєві ситуації за допомогою цифрових рішень. На посаді CDTO Рівненської ОДА таких викликів та можливостей в мене набагато більше. Пріоритетне завдання – розвивати та впроваджувати інноваційні технології, які покращать життя людей та зроблять Рівненщину конкурентоспроможною», — зазначив Олександр Терещенко. 

Про це повідомила пресслужба Рівненської ОВА.

Читайте також: Яку підтримку від держави можуть отримати аграрії Рівненщини?