"Вервечка добра" благодійна акція, яка проходить у Рівному. Започаткували її дитячий садок номер 17 та благодійний фонд "Скарбниця надії". Четвертий рік поспіль дитячі садочки допомагають дітям, які потребують дороговартісних медичних препаратів. Цього року метою було зібрати сто тисяч гривень для Матвія Поліщука. Хлопчик живе з важкою формою діабету. Батьки ж звернулися за допомогою до волонтерів, аби придбати спеціальну інсулінову помпу. Чи вдалося зібрати потрібну суму коштів та як до благодійних акцій долучаються діти — далі у сюжеті.

Маленький рівнянин Матвій Поліщук хворіє на цукровий діабет. Для його лікування потрібна чимала сума грошей. Батьки хлопчика звернулися до одного з благодійних фондів за допомогою. Разом з дитячими садочками розпочали благодійну акцію "Вервечка добра".

Допомагали не лише коштами, а й морально. Діти малювали малюнки та готували побажання для хлопчика.

Акція "Вервечка добра" організовується вже четвертий рік поспіль. З кожним роком до благодійності доєднується все більше садочків. Ірина каже з подібними помпами діти можуть відвідувати дитячий садок.

Акція тривала 10 днів. Відгукнулося 15 садків. Одним з них став садок №33.

Разом з благодійним фондом "Скарбниця надії" планувалося зібрати сто тисяч гривень. Проте вдалося зібрати не тільки заплановану суму, а й навіть більше.

На потрібну суму для Матвія придбають необхідну йому інсулінову помпу, а також інші необхідні для неї матеріали.