Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили йому про підозру у крадіжці грошей. Крім того, поліцейські перевіряють його на причетність до інших, аналогічних злочинів.

Із заявою до поліції 16 лютого звернулась 41-річна жителька Сарненського району: вночі невідома особа обікрала кав’ярню у Рокитному. Розбивши скло у вхідних дверях каменем, зловмисник викрав гроші в сумі 1090 гривень та касовий апарат.

За результатами проведеного комплексу розшукових заходів працівники карного розшуку ВП №2 (смт Рокитне) встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 30-річний місцевий житель. За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі вже повідомили йому про підозру за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України.

Крім того, поліцейські перевіряють також його причетність до іще одного кримінального правопорушення: в ніч на третє квітня невідомий каменем розбив вікно у місцевому магазині та викрав звідти майже 40 тисяч гривень. Сім тисяч гривень поліцейські вилучили під час слідчих дій за місцем його проживання.

Учора, третього квітня, Рокитнівський районний суд у рамках кримінального провадження обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту із електронним засобом контролю.

Слідчі дії у кримінальних провадженнях тривають.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: Зірвав у полі: на Рівненщині чоловік викликав поліцію, щоб віддати підозріле зілля